Ouderenpanel

Het Ouderenpanel is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds helpt ouderen. Het Ouderenpanel is een vaste groep mensen die meedoet aan discussies over thema’s over leven op latere leeftijd. Met hulp van de panelleden kan het Ouderenpanel snel onderzoeken wat een grote groep ouderen vindt van verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld over zorgverzekeringen, klantvriendelijkheid van ziekenhuizen, veiligheid in uw buurt of regionaal vervoer. Uw mening en ervaring telt! U kunt zich hier aanmelden voor het panel.

Als lid van het Ouderenpanel krijgt u ongeveer 1 keer per maand een uitnodiging voor een vragenlijst. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vindt u een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst.

Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen die veel mensen in Nederland aangaan. Andere keren zal een vragenlijst gaan over een specifieker onderwerp. Heeft u geen tijd of spreekt het onderwerp u niet aan? Dan kunt u er ook voor kiezen een keer niet mee te doen aan het Ouderenpanel.

Geef uw mening in het Ouderpanel

Het Nationaal Ouderenfonds wil met het Ouderenpanel trends, knelpunten en visies over leven op latere leeftijd in kaart brengen. Om de kennis en ervaringen van ouderen te waarborgen bouwen we aan een onafhankelijk Ouderenpanel.

Lees verder