Platforms voor werkzoekenden

Laatste wijziging: 11 mei, 16:30

Sollicitatie- en activiteitenplatforms

DeBroekriem is het activiteitenplatform voor en door werkzoekenden, niet speciaal voor ouderen. DeBroekriem is een actieve on- en offline beweging die in heel Nederland inspirerende activiteiten en netwerkontmoetingen organiseert voor werkzoekenden. Dankzij DeBroekriem hebben werkzoekenden een reden om erop uit te gaan en collega baanzoekers te ontmoeten tijdens de activiteiten. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk.

Netwerken is anno 2014 de belangrijkste sollicitatie-activiteit: 75% van de vacatures wordt via het netwerk ingevuld. De deelnemers van DeBroekriem denken vanuit kansen en mogelijkheden. DeBroekriem helpt werkzoekenden gemotiveerd en werkfit te blijven en zo snel weer aan de slag te gaan! DeBroekriem gelooft in de kracht van een positieve mindset, hier ben je niet werkloos, maar in-between-jobs. Ontmoet je collega baanzoekers tijdens inspirerende events die DeBroekriem organiseert. Deel je ervaringen en voed jezelf met pit en inspiratie. Vergroot je netwerk en kom in actie met DeBroekriem!

Meer informatie op Debroekriem.nl

Website CV Ster.

Op deze website geven consultants gratis praktische adviezen, sollicitatietips, cv-tips en ‘geheime’ trucjes aan werkzoekenden. Denk bijvoorbeeld aan sollicitatietips en adviezen voor het maken van een cv. Hier staan ook adviezen specifiek voor senioren. Voor de website en de sollicitatietips voor senioren klikt u hier.

Reacties

Plaats een reactie:

U dient eerst in te loggen voordat u kunt reageren Inloggen